La teva rialla

Sempre sonarà dins el  meu cap la teva rialla, es música per a mi. Només recordar-la ja, es dibuixen als meus llavis un somriure als llavis. Aquella rialla que contagiaves

i que s’ estenia a tot el voltant de la taula on estàvem assegudes. Es una de les coses més maques que ens pot passar a la vida, somriure, l’ energía que estova i para una mica els cops forts que la vida ens porta sense demanar-los.

Estic segura que estàs be, contenta pel retrobament i que us expliqueu les coses que tot aquests anys no us heu pogut dir. Inclús que finalment, ell ha accedit i ja passegeu en sidecar i el Tete també el condueix ben sovint. Ells varen marxar massa aviat i es varen quedar masses paraules per dir. L’ injusticia del món va dictar sentència i va dictaminar que tallava les seves veus i que s’emportava a no se on, les seves figures,paraules i fets.

El sidecar dels teus somnis

També se que ens abraceu cada dia, ens ajudeu a que els ànims no arribin mai a tocar a terra i ens tapeu cada nit freda d’ hivern com quan èrem petites. Tinc molt clar que es així, ja m’ ho poden negar, però davant fets no hi valen paraules inconscients o que surten dels llavis amb la tremolor que emeten els dubtes i el desconeixement.

Em deus un demà, ¿ho saps oi? Sempre has complit la teva paraula i tinc clar que no va ser  culpa teva. Et van apresar i et varen prohibir poder-la complir.

¿Saps que m’ agradaria? Que arribessis a casa i em portessis un “Mortadelo y Filemón” d’ aquells que valien 5 duros. Llavors, aniria corrents fins a tu i et donaria milers de petons i una abraçada inmensa, molt llarga, tant, que no et deixaria que l’ injusticia se t’ emportès mai i així, la teva forma, paraules i fets, seguirien a dia d’ avui al nostre costat, i, el silenci només quedaria pels instants que servirien per tornar a agafar aire per seguir rient i continuar la corrent contagiosa de la teva rialla, la rialla que ens dona força.

 

Un comentario en “La teva rialla

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s